2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme kitabını Türkçe olarak Sınav Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme KİTAP AÇIKLAMASI

Biz onları şöhret olarak adlandırdık ama onlar tüm tecrübe ve birikimleriyle Ankara, İstanbul ve İzmir’in seçkin Fen Lisesi, Sosyal Bilimler ve Anadolu Liseleri’nde Zümre Başkanlığı görevini yerine getiriyorlar.
KR Akademi olarak, Şöhretler Karması Branş Denemelerinde görev alan 60’ı aşkın çok değerli yazarımıza üstün emekleri için teşekkürü bir borç biliyoruz.
Şöhretler Karması Serisinde ÖSYM’nin YKS sistemindeki yeni soru dağılımı, yeni soru tarzı ve MEB Kazanımlarındaki güncellemelere birebir uyum esas alınmıştır.
Soruların zorluk derecesi, soru kalıpları ve tarzları birebir ÖSYM tarzına göre belirlenip soru kontrolleri 40 ayrı kurumda görev yapan yazarlarımız tarafından kontrol edilmiştir.
 
ŞÖHRETLER KARMASI DENEMELERİ TAMAMI VİDEO ÇÖZÜMLÜ
Tüm denemelerde soruların video çözümlerinin önemli bir bölümü bizzat yazarlarımız tarafından açıklamalı olarak yapılmıştır.
Şöhretler Karması denemelerinde qr kodları okutarak tüm denemelerin detaylı çözümlerini de izleyebilirsiniz.
 
YAZARLARIMIZIN MESAJI:
Ülkemizin bugününü ve yarınını oluşturan, Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği siz değerli gençlere hizmet etmek mutluluğunu amaç edinen yayınevimizin yeni bir kitabıyla sizlerle olmanın kendimizce gururunu yaşıyoruz. Kitabımız, üniversiteye giriş yolunda en temel derslerden biri ve aynı zamanda güzel dilimizin adı olan Türkçe konusunda, sizleri birkaç dev adım öne geçirmek hedefiyle yazıldı.
Türkiye’nin en büyük şehirlerinde yıllarını Türk dili ve edebiyatına adayan çeşitli öğretmenler, yayınevimizin rehberliğinde ve benim başkanlığımda bir araya geldi. Aylar süren titiz çalışmalar sonunda ortaya çıkan sorulardan en güzel, en seçici, en akılda kalıcı olanları seçildi. Sorular yazıldıktan sonra her öğretmen dikkatli bir biçimde soruların tamamını gözden geçirdi ve böylelikle kitabımız hazır bir hâle geldi.
On denemeden oluşan kitabımızda son iki yıldır karşımıza çıkan, aslında paragrafın anlamına ve yorumuna dayanmakla birlikte, şimdiye kadar görülmediği için farklı olduğunu düşündüren soru kalıplarına ve yine ÖSYM’nin son iki yıldır uyguladığı sınavlarda sorulan klasik sorulara gerektiği oranda yer verildi. Soruların 2018 ve 2019 yıllarındaki TYT soruları ile yakın uzunlukta, yakın zorluk derecelerinde olmasına çok özen gösterildi. Ayrıca bir inovasyon (yenilik) olarak soruların konuları, hücreleme tekniği kullanılarak yani ayrıntılı biçimde, her denemenin sonuna yazıldı.
Elbette, kitabın başarısı benim sizlere anlattığım bu cümleler değil, denemeleri çözdükten sonra gireceğiniz
TYT’de göstereceğiniz başarı olacaktır. Ayrıca sınav sonucunuz ne olursa olsun, sizin birey olarak
değerinizden asla ve asla bir eksilme olmayacaktır. Her Türk genci, başlı başına bir hazinedir ve hiçbir sınav bu gerçeği değiştiremez.
Sevgili gençler, hepinize sınavda ve bundan sonraki hayatınızda başarılar ve mutluluklar dileriz. Türkçenin sıradan bir ders değil varlık nedenlerimizden biri olduğunu unutmayınız. Ayrıca sosyal medyadan yayınevimize ve bana ulaşmayı, sormak istediklerinizi yazılı biçimde yollamayı da ihmal etmeyiniz.
Fırat Osman Baykal

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sınav Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

2022 TYT Şöhretler Karması Türkçe 10 Deneme kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir