Kotlin ile Android Programlama kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Kotlin ile Android Programlama kitabını Türkçe olarak Bilgisayar kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Kotlin ile Android Programlama KİTAP AÇIKLAMASI

Kotlin ile Android Programlama öğrenmeniz için ihtiyacınız olan tek kitap! Durmadan gelişen teknoloji çağında Android uygulamaların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Android uygulama geliştirenler ya da uygulama geliştirmek isteyenler bu kitapta öğreneceği Android’in yeni ve taze dili olan Kotlin’in ilgi çekici, sıkmayan ve geliştiriciler için kodlama aşamasında sağlamış olduğu avantajlarla hayalinizde tasarlamış olduğunuz uygulamaları kolayca geliştirebilir ve tüm Dünya ile paylaşabilirsiniz..
Kotlin
Android Studio
Kotlin Veri Tipleri
Null Kullanımı
Koşullu İfadeler
Range Kullanımı
Döngüler ve Hata Ayıklama
Diziler
Fonksiyonlar
Sınıf ve Nesne Yapısı
Constructor (Yapıcı)
Erişim Belirleyiciler
Layout’lar
Button
TextView
EditView
ScrollView
ListView
İkon İşlemleri
Menü İşlemleri
Medya İşlemleri
Intent Kavramı
Splash Screen
Animasyon Oluşturma
Veritabanı (SQLite)
Banner Reklam
Admob Hesap
Google Play

Kotlin ile Android Programlama KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Kotlin ile Android Programlama yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Kotlin ile Android Programlama İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Bilgisayar kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Kotlin ile Android Programlama kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir