Bağırıp Çağırmadan ya da Dövmeden Çocuk Terbiyesi kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Bağırıp Çağırmadan ya da Dövmeden Çocuk Terbiyesi kitabını Türkçe olarak Eğitim Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Bağırıp Çağırmadan ya da Dövmeden Çocuk Terbiyesi KİTAP AÇIKLAMASI

Bu inanılmaz kitap 700.000 anne
babaya okul öncesi dönemdeki çocuklarının davranış problemlerini (saldırganca
davranışlardan huysuzluklara kadar) çözmesi için sevg dolu ve sağlam bir yolun derslerini veriyor. “Olağanüstü bir kitap! Akla gelebilen bütün disiplin problemlerine yalnızca pratik önermeler içermiyor ayrıca problemleri gerçekleşmeden nasıl önleyebileceğinizi de anlatıyor.”

Sue Ellen Fried, Ulusal Çocuklara Kötü Muameleyi Önleme Komitesi Eski Başkanı

Bu bilge ve deneyimli yazarlar, gerçek ve etkili disiplinin cezalandırmayla değil; tamamen eğitimle ilgili olduğunu biliyorlar. Oldukça iyi düzenlenmiş bu güzel kitap, anne babalara çocuklarına karşı nasıl sağduyulu davranabileceklerini öğretiyor. Ayrıca bu kitap onlara, çocuklarının düşünceli, saygılı ve yardımsever bireyler olmalarını sağlayacak eşsiz hayat derslerini sevgi dolu bir
şekilde nasıl öğretebileceklerini göstermektedir.”

Dr. Michael Meyerhoff, Ebeveyn Bilgi Merkezi Müdürü

Bağırıp Çağırmadan ya da Dövmeden Çocuk Terbiyesi KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Bağırıp Çağırmadan ya da Dövmeden Çocuk Terbiyesi yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Bağırıp Çağırmadan ya da Dövmeden Çocuk Terbiyesi İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Eğitim Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Bağırıp Çağırmadan ya da Dövmeden Çocuk Terbiyesi kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir