Vulgar Viking Müthiş Ejderha Avcısı kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Vulgar Viking Müthiş Ejderha Avcısı kitabını Orjinal dilinde olarak Orjinal Dilinde olan Kitaplar Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Vulgar Viking Müthiş Ejderha Avcısı KİTAP AÇIKLAMASI

Vulgar devasa annesi, tuvalet temizleyicisi babası ve köpeği Homur’la birlikte Uyuntu Köyü’nde yaşıyor. En büyük hayali masallarda, efsanelerde anlatıldığı gibi bir Viking olmak. Maceralara atılmak, deniz yolculuklarına çıkmak, yağmalamak, gasp etmek istiyor. Ayrıca iri bir cüssesi ve kocaman bir sakalı da olsa hiç fena olmaz. Her sabah sakalının çıkıp çıkmadığını kontrol ediyor. En iyi arkadaşı Knut. Her zaman Vulgar’ın yanında ve çoğunlukla sağduyusuyla Vulgar’ın başını beladan kurtarıyor. Tabii bir de prenses Freya var. Vulgar’ın yapmaktan en çok hoşlandığı şeylerden biri de onu sinir etmek…
Renkli kahramanlarıyla çocuğun dünyasına onların bakış açısından seslenirken “kahramanlık” kavramını sorgulatan bu kitapları severek okuyacağınızı düşünüyoruz. Sesli güleceksiniz.

İyi okumalar…

Vulgar Viking Müthiş Ejderha Avcısı KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Vulgar Viking Müthiş Ejderha Avcısı yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Vulgar Viking Müthiş Ejderha Avcısı İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Orjinal Dilinde Kitapların türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Vulgar Viking Müthiş Ejderha Avcısı kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir