Ateş ve Güneş kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Ateş ve Güneş kitabını Türkçe olarak Siyaset Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Ateş ve Güneş KİTAP AÇIKLAMASI

Cumhuriyet döneminin en önemli gazeteci-yazarlarından olan Falih Rıfkı Atay, Birinci Dünya Savaşı’nda 4. Ordu Kumandanı Cemal Paşa’nın özel kâtibi olarak Suriye-Filistin Cephesi’nde dört yıl görev yapmıştır.
   Osmanlı İmparatorluğu için çok önemli olan bu cephede fiilen bulunan Falih Rıfkı Atay, yaşadıklarını ve tanık olduğu olayları “Ateş ve Güneş” adlı eserinde toplamıştır. 1918’de Osmanlı Türkçesi ile yayımlanan Atay’ın bu eseri doksan yıl sonra ilk kez yayınevimiz tarafından günümüz Türkçesine kazandırılmıştır.
   Çöl yaşamıyla ilgili önemli bilgilerin yanı sıra, Birinci Dünya Savaşı’nda Suriye-Filistin Cephesi’nde karşılaşılan güçlüklerin detaylarıyla yer aldığı kitap, bu cephede yaşanan olaylara ve dönemine tanıklık ederken, Cemal Paşa’yı, zaafları ve meziyetleri ile objektif bir bakış açısıyla anlatıyor.
 

Ateş ve Güneş KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Ateş ve Güneş yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Ateş ve Güneş İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Siyaset Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Ateş ve Güneş kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir