Çocuğumla Evdeyim (12-24 Ay) & Ay Ay Gelişim Takibi Pedagojik Öneriler ve Gelişimine Uygun Oyunlar kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Çocuğumla Evdeyim (12-24 Ay) & Ay Ay Gelişim Takibi Pedagojik Öneriler ve Gelişimine Uygun Oyunlar kitabını Türkçe olarak Eğitim Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Çocuğumla Evdeyim (12-24 Ay) & Ay Ay Gelişim Takibi Pedagojik Öneriler ve Gelişimine Uygun Oyunlar KİTAP AÇIKLAMASI

Çocuğunuzun 12-24 aylık dönemde gelişimi ve pedagojisi üzerine eğlenceli, birbirinden renkli oyunların da yer aldığı, 1 yıl boyunca başucunuzda duracak bir kitap!
Çocuğunuz kaç aylıksa o ayı okumanız; o ayki gelişimini takip etmenizi ve birlikte geçireceğiniz zamanın her iki taraf için de keyifl i olmasını sağlayacaktır.
Yemek yeme alışkanlığı kazanımının, tuvalet eğitimine başlangıcın, çocuklarda inatlaşma ve öfke kontrolünün de öğretileceği bu aylarda, bu kitabı yanınızdan ayırmayın.
 

Çocuğumla Evdeyim (12-24 Ay) & Ay Ay Gelişim Takibi Pedagojik Öneriler ve Gelişimine Uygun Oyunlar KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Çocuğumla Evdeyim (12-24 Ay) & Ay Ay Gelişim Takibi Pedagojik Öneriler ve Gelişimine Uygun Oyunlar yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Çocuğumla Evdeyim (12-24 Ay) & Ay Ay Gelişim Takibi Pedagojik Öneriler ve Gelişimine Uygun Oyunlar İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Eğitim Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Çocuğumla Evdeyim (12-24 Ay) & Ay Ay Gelişim Takibi Pedagojik Öneriler ve Gelişimine Uygun Oyunlar kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir