Şeriat’tan Kıssa’lar kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Şeriat’tan Kıssa’lar kitabını Türkçe olarak Din Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Şeriat’tan Kıssa’lar KİTAP AÇIKLAMASI

Prof. Dr. İlhan Arsel Şeriat’tan Kıssa’lar’da Kur’an’da yer alan “Kıssa”ları (masalları ve hikâyeleri), tarihsel kökleriyle ele almaktadır. Şeriat’ta yer alan Kıssa’ların “büyük bir çoğunlukla Yahudi ve Hıristiyan kaynaklarından, özellikle Tevrat’tan alınma” olduğunu savunan Arsel, onları Yahudi ve Hıristiyan kaynaklarındaki asıllarıyla karşılaştırarak inceliyor. 90’lı yıllarda ilk kez yayımlandığında büyük tartışmalara neden olan Şeriat’tan Kıssa’lar’ı, gözden geçirilmiş yeni baskısıyla okura sunuyoruz. “Şeriatçı, devletin temelini laikliğe değil, dinsel temele oturtmak isteyen kişidir. Dün şeriatçı TCK 163. maddesine göre yargılanıyordu. Bugün yasak yoktur ve iş tümüyle tersine dönmüştür; artık şeriatçılığı eleştirel aklın süzgecinden geçirmek isteyen bilimadamları ve aydınlar yargılanıyor, öldürülüyor ve tehdit ediliyor. Fikir özgürlüğüne yasak tersine döndü. […] ‘İlhan Arsel olayı’ yaşadığımız günlerin anlamını vurgulaması bakımından çok önemli!…” İlhan Selçuk Cumhuriyet, 24 Ağustos 1996

Şeriat’tan Kıssa’lar KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Şeriat’tan Kıssa’lar yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Şeriat’tan Kıssa’lar İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Din Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Şeriat’tan Kıssa’lar kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir