Ruhun İnşası & Sıra Dışı Psikoterapi Vakaları kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Ruhun İnşası & Sıra Dışı Psikoterapi Vakaları kitabını Türkçe olarak Psikoloji Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Ruhun İnşası & Sıra Dışı Psikoterapi Vakaları KİTAP AÇIKLAMASI

Bu kitapta farklı problemlerle psikoterapiye başvuran beş ayrı vakanın terapi süreçleri incelenmiştir. Bu beş vaka seçilirken ruh sağlığı çalışanlarının en çok karşılaştığı problemler ve psikoterapiye başvuran bireylerin benzer ruhsal dinamikleri dikkate alınmıştır. Bu bağlamda; madde bağımlılığı, öfke kontrol problemi, sosyal fobi, tırnak yeme, depresyon, obsesif kompulsif bozukluk, panik atak gibi şikayet ve semptomlara sahip bireyler analiz edilmiştir. Bu şikayet ve semptomların kökeninde hangi psikolojik nedenlerin yer aldığı, bunlara nasıl müdahale edildiği ve yapılan müdahaleler neticesinde gerçekleşen değişim, gerçek vakalar üzerinden anlatılmaya çalışılmıştır.
Klinik Psikolog Mustafa Gödeş’in kaleme aldığı bu kitap, insan zihninin ve psikoterapi dünyasının ilginç yönlerine kapı aralıyor…

Ruhun İnşası & Sıra Dışı Psikoterapi Vakaları KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Ruhun İnşası & Sıra Dışı Psikoterapi Vakaları yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Ruhun İnşası & Sıra Dışı Psikoterapi Vakaları İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Psikoloji Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Ruhun İnşası & Sıra Dışı Psikoterapi Vakaları kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir