Cerrahilik Metinleri kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Cerrahilik Metinleri kitabını Türkçe olarak Sağlık Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Cerrahilik Metinleri KİTAP AÇIKLAMASI

Cerrâhîlik Metinleri isimli bu eser, tasavvuf tarihimizin çok dikkat çeken -şöhret olmamış ama Musul’dan Rumeli’ye kadar yayılmış-Cerrâhî tarîkatı şeyhlerinin konu ve şahıslarla ilgili bilgilerini bize aktarıyor. Çok önemli bir tasavvuf ekolleri (tarîkatlar) yazarı olan Harîrîzâde Kemâleddin Efendi’nin Hz. Pîr Nûreddîn-i Cerrâhî hakkındaki biyografik bilgilerin yer aldığı eseri de bir Cerrâhîlik metni olması açısından ayrıca önemli… Aynı konu hakkında muhtelif yazarların bilgi ve görüşlerini bir arada toplayan Mehmet Cemâl
Öztürk’ün bu çalışması, bizce örnek bir çalışma. Böyle, “bir konu hakkında” değişik yazarların bilgi ve görüşlerinin bir arada yayımlanması, okuyucunun kendince objektif bir karara varmasının en doğru yolu.
Bu eserin bu bakımdan bir örnek oluşturup, başkalarına da teşvik olmasını dileriz.
Ömer Tuğrul İnançer

Cerrahilik Metinleri KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Cerrahilik Metinleri yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Cerrahilik Metinleri İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sağlık TIP Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Cerrahilik Metinleri kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir