Bir Filmin Serüveni – Mithat Alam Film Merkezi Sinema Seminerleri (Cilt 1-2) kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Bir Filmin Serüveni – Mithat Alam Film Merkezi Sinema Seminerleri (Cilt 1-2) kitabını Türkçe olarak Sinema ve Tiyatro Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Bir Filmin Serüveni – Mithat Alam Film Merkezi Sinema Seminerleri (Cilt 1-2) KİTAP AÇIKLAMASI

Elinizdeki bu kitap, Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nin 2010’dan bu yana gerçekleştirdiği atölye çalışmalarından oluşuyor. Merkez’in sinema salonunda, iki saatlik derslerden oluşan atölye çalışmalarının amacı; sinemanın farklı alanlarında profesyonel olarak çalışan kişilerin dahil oldukları meslek guruplarının sinemamızda neyi ifade ettiği konusunda bir farkındalık yaratmak ve öğrencileri bu dallarla tanıştırmaktı. 
Kitabın hazırlık çalışmaları iki yıl kadar sürdü. Dersler önce tek tek deşifre edildi, editörlerimizin elinden geçtikten sonra ders sahiplerine gönderildi. Kitaptaki derslerin sahipleri ise bu metinlere son hallerini verdi. 
Kitapta on üç başlık altında yirmi yedi sinemacının derslerini okuyacaksınız. Onlara Merkez’e gelip mesleklerinin inceliklerini öğrencilerle paylaştıkları ve bu kitabı var ettikleri için minnetlerimizi sunmak isteriz. 
Nadide Argun, Fatih Aydoğdu, Esra Cora, Feza Çaldıran, Feride Çiçekoğlu, Ayhan Ergürsel, Orhan Eskiköy, Burhan Gün, Uğur İçbak, Çiçek Kahraman, Cem Kısmet, Kenan Korkmaz, Cenker Kökten, Yaşar Kurtoğlu, Necip Memili, Yamaç Okur, Zeynep Özbatur, Tayfun Pirselimoğlu, Umut Şenyol, Seyfi Teoman, Selen Uçer, Özcan Vardar, Natali Yeres, Bennu Yıldırımlar, Serdar Yılmaz, Doğu Yücel, Fırat Yücel, Derviş Zaim

Bir Filmin Serüveni – Mithat Alam Film Merkezi Sinema Seminerleri (Cilt 1-2) KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Bir Filmin Serüveni – Mithat Alam Film Merkezi Sinema Seminerleri (Cilt 1-2) yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Bir Filmin Serüveni – Mithat Alam Film Merkezi Sinema Seminerleri (Cilt 1-2) İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sinema ve Tiyatro Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Bir Filmin Serüveni – Mithat Alam Film Merkezi Sinema Seminerleri (Cilt 1-2) kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir