Yüksek Dağlardan Gelen Şifa Mumiyo kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Yüksek Dağlardan Gelen Şifa Mumiyo kitabını Türkçe olarak Sağlık Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Yüksek Dağlardan Gelen Şifa Mumiyo KİTAP AÇIKLAMASI

Genelde bir şifalı madde uzun süreden beri varsa ve gerçekten çok sayıda insan geleneksel olarak kullandıysa güvenilirliği daha yüksektir. Ayurveda tıbbında pek çok şifalı bitki, baharat, çay, macun gibi doğal maddeler binlerce yıldan beri doğal olarak kullanılmaktadır. Bunlardan en enteresan ve denenmiş olan bir tanesi de Mumiyo’dur, o bölgede kullanıldığı adıyla Shilajit’dir.
Mumiyo, Himalaya Dağları’nda milyonlarca yıl içerisinde oluşan fosillerin kayalardan dışarı sızan doğal bir maddesidir. Tabii ki bu maddenin çıkarılması ve saklanması, hijyenik bir şekle dönüştürülmesi ve bir preperatın içinde bulunması oldukça önemlidir.
 
Mumiyo, başta Rusya olmak üzere eski Sovyet ülkelerinde bilinen ve yaygın olarak kullanılan bir maddedir. Aslında tek bir hastalığa karşı kullanılmak yerine hem koruyucu hekimlikte hem de tedavi amacıyla yaygın olarak kullanılmıştır.
Bu minik kitapçıkta Mumiyo’nun nasıl kullanılması gerektiğini, nelere yaradığını sizlere aktarmaya çalışacağım.
Bütün okuyuculara sağlıklı keyifli güzel günler dilerim…
 
Dr. M. Ender Saraç

Yüksek Dağlardan Gelen Şifa Mumiyo KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Yüksek Dağlardan Gelen Şifa Mumiyo yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Yüksek Dağlardan Gelen Şifa Mumiyo İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sağlık TIP Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Yüksek Dağlardan Gelen Şifa Mumiyo kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir