2. Sınıflar İçin Dahi Çocuk Bilsem Deneme Sınavı kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

2. Sınıflar İçin Dahi Çocuk Bilsem Deneme Sınavı kitabını Türkçe olarak Ders kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

2. Sınıflar İçin Dahi Çocuk Bilsem Deneme Sınavı KİTAP AÇIKLAMASI

Kitabımız: BİLSEM Hazırlık olarak hazırlanmıştır. Dikkat Geliştirme, IQ, Şekil Yeteneği içermektedir.
 
Ülkemizde üstün yetenekli çocuklara ve gençlere yeteneklerini geliştirme imkânları sunmak örgün eğitimle çok zordur ve bu alanda büyük boşluk oluşmuştur. Bu boşluğu doldurmak amacıyla Bilim Sanat Merkezleri (BİLSEM) kurulmuştur. BİLSEM, üstün zekâlı ve özel yetenekli öğrencilerin (resim, müzik ve genel zihinsel yetenek) örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarına, kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarına ve onların erken dönem bilim ve sanat insanları olarak yetişmelerine olanak sağlayan özel eğitim kurumlarıdır.
 
Üstün yetenekli öğrenciler için hazırladığımız kitabımızda öğrencilerimizin yaş ve ihtiyaç özellikleri dikkate alınarak tipik standart testler yerine resim, şekil ve sembollerle desteklenmiş görsel sorular hazırlanmıştır. Geleceğin bilim insanlarının hoşuna gideceğini düşündüğümüz kitabımızın faydalı olması temennisiyle…

2. Sınıflar İçin Dahi Çocuk Bilsem Deneme Sınavı KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

2. Sınıflar İçin Dahi Çocuk Bilsem Deneme Sınavı yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

2. Sınıflar İçin Dahi Çocuk Bilsem Deneme Sınavı İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Ders kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

2. Sınıflar İçin Dahi Çocuk Bilsem Deneme Sınavı kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir