Sağlıklı Beslen Çok Gol At! kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Sağlıklı Beslen Çok Gol At! kitabını Türkçe olarak Spor Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Sağlıklı Beslen Çok Gol At! KİTAP AÇIKLAMASI

Günümüzde cocuklar, eskisine oranla daha sağlıksız beslenme alışkanlıklarına sahipler ve araştırmalar Avrupa’da obezite oranının 1970’li yıllara gore 10 kat arttığını gösteriyor.
“Sağlıklı Beslen, Cok Gol At!”ile; UEFA, Dünya Kalp Federasyonu ve Avrupa Komisyonu, obeziteye ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek, 21. Yüzyılın en önemli sağlık problemlerinden biri ile ilgili farkındalık yaratmayı amaçlıyor.
Bu önemli mesaj, dünyada milyonlarca çocuğun rol modeli olan kadın-erkek 13 uluslararası futbol yıldızının sözleriyle bir kez daha vurgulanıyor.
Kitap, daha once İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca,Rusça, İspanyolca, Polonyaca ve Fince yayınlandı.

Sağlıklı Beslen Çok Gol At! KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Sağlıklı Beslen Çok Gol At! yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Sağlıklı Beslen Çok Gol At! İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Spor Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Sağlıklı Beslen Çok Gol At! kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir