Soyağacımızdaki Maymun: İnsan Evriminin Yeni Bilimi kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Soyağacımızdaki Maymun: İnsan Evriminin Yeni Bilimi kitabını Türkçe olarak Bilim ve Mühendislik kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Soyağacımızdaki Maymun: İnsan Evriminin Yeni Bilimi KİTAP AÇIKLAMASI

“İnsanın Evrimi” herkesin fikir sahibi olup da gerçekte hakkında pek az şey bildiği bir muamma. Siyasi çağrışımları, kültürel kabullerle olan çatışmaları ve meraklı insanoğlu için sunduğu potansiyeller bozuyor belki de onu kavrayışımızı. Soyağacımızdaki Maymun, işte tüm bu kaçınılmaz manipülasyonların ötesine geçerek “insan”ın evrimleşmiş olduğunu nereden anlayacağımızı en çok merak edilen sorular aracılığıyla gözler önüne seriyor: Madem yakın akrabayız, neden maymun akrabalarımız bizle aynı hastalıklara yakalanmıyor? Neden bizler bu kadar gelişmişken onlar yerinde sayıyor? Neden çiftleşemiyoruz, neden çocuklarımız olmuyor?
Soyağacımızdaki Maymun’da, kendi evrim anlayışının uğradığı dönüşümü de samimiyetle paylaşıyor Eugene E. Harris: organizmaları anatomik ayrıntıların karşılaştırılması yoluyla inceleyen bir fiziksel antropolog iken DNA’nın 4 harfli alfabesinin içerdiği sonsuz olasılıkların büyüsüne kendini kaptırıyor ve paleogenomikle biten kişisel yolculuğu Genom Devrimi’ni haber veriyor okura.
Kabul edelim ya da etmeyelim, insan evriminin yeni bilimi hepimizi değiştirecek.

Soyağacımızdaki Maymun: İnsan Evriminin Yeni Bilimi KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Soyağacımızdaki Maymun: İnsan Evriminin Yeni Bilimi yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Soyağacımızdaki Maymun: İnsan Evriminin Yeni Bilimi İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Bilim ve Mühendislik kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Soyağacımızdaki Maymun: İnsan Evriminin Yeni Bilimi kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir