Arapça Dil Bilgisi Soru Bankası kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Arapça Dil Bilgisi Soru Bankası kitabını Türkçe olarak Farklı dillerdeki kitaplar Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Arapça Dil Bilgisi Soru Bankası KİTAP AÇIKLAMASI

Arapça Dil Bilgisi Soru Bankası olarak hazırlanan bu kitabın muhatap kitlesi genel anlamda Arap Dili Grameri eğitimini alan, özel anlamda da İlahiyat veya İslamî İlimler fakültelerinde hazırlık eğitimi gören, muafiyet sınavlarına hazırlanan öğrencilerdir. Test usulüyle hazırlanan sorular, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okutulan el-Kavâid el-Müşeccia serîsinin konuları temel alınarak hazırlanmıştır.
Kitabımızda üç farklı kısım vardır. Birinci kısımda Nahv ile alakalı sorular, ikinci kısımda Sarf ile alakalı sorular, üçüncü kısımda da hem Nahv hem de Sarf konularını kapsayan genel sorular yer almaktadır. Öğrencinin, kendi bilgisini ölçebileceği bu testlerde basit, orta ve ileri düzeyde sorular vardır.
Sorular bir önceki konuyu da kapsar şekilde hazırlandığından öğrencinin, başından itibaren soruları dikkatlice çözmesi, söz konusu konuyu kavradıktan sonra bir sonraki teste geçmesi son derece önem arz etmektedir.

Arapça Dil Bilgisi Soru Bankası KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Arapça Dil Bilgisi Soru Bankası yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Arapça Dil Bilgisi Soru Bankası İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Farklı dillerdeki kitaplar türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Arapça Dil Bilgisi Soru Bankası kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir