Kraw Maga Eğitim Kitabı kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Kraw Maga Eğitim Kitabı kitabını Türkçe olarak Hobi Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Kraw Maga Eğitim Kitabı KİTAP AÇIKLAMASI

Kitabın ilk bölümünde olası bir saldırıdan kaçınmanın yollarını anlattım. Böylece potansiyel şiddet mağduru olan size, durum konum gözetmeden, vakitli vakitsiz demeden uyur uyanık diye ayırmadan OLASI BİR SALDIRIDAN KAÇINMAK için yapmanız gerekenleri aktardım.
Plansız biçimde de olsa günlük yaşamda ne tip saldırılarla karşılaşabileceğimizi inceledim ve yine herkesin uygulayabileceği basit önlemlerle ANİ BİR SALDIRIYA HAZIRLIKLI OLMAK için yapılabilecekleri on derslik bir paket programda anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalıştım.
Nefsi müdafaanın temel ilkesi tehlikeden korunmaktır. Bu da esas itibariyle dikkatli olmak, kaçınmak ve kaçacak yer kalmadığında KARŞI SALDIRIYA geçmekle mümkündür. Bu sıralamanın yalnızca kadınlar için değil, güvenliğe ve kendini koruma tekniklerine 25  yılını vermiş benim gibi biri için de geçerli olduğunu özellikle hatırlatmak isterim.

Kraw Maga Eğitim Kitabı KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Kraw Maga Eğitim Kitabı yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Kraw Maga Eğitim Kitabı İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Hobi Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Kraw Maga Eğitim Kitabı kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir