Mısır Mitolojisi & Eski Mısır Tanrıları, Tanrıçaları ve Mitleri kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Mısır Mitolojisi & Eski Mısır Tanrıları, Tanrıçaları ve Mitleri kitabını Türkçe olarak Diğer kitaplar Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Mısır Mitolojisi & Eski Mısır Tanrıları, Tanrıçaları ve Mitleri KİTAP AÇIKLAMASI

Eski Mısır modern insanın imgelemindeki yerini 19. yüzyılda yapılan ilk keşif ve kazılardan bu yana gitgide sağlamlaştırıyor. Eski Mısır’a duyulan hayranlığın sebebini mimarlık harikaları ve sanat eserlerinin yanı sıra mitolojik ve dinsel anlatılarda da buluyoruz. Sanduka Metinleri, Tapınak Metinleri ve Ölüler Kitabı gibi metinler aracılığıyla günümüze ulaşan bu anlatılar Eski Mısırlıların dünyayı algılayışına olduğu kadar kolektif bilinçaltına da ışık tutuyor. Geraldine Pinch Mısır mitleri, tanrıçaları ve tanrılarıyla ilgili ayrıntılı yorumlarını Mısır tarihi ve kültürüyle ilgili açıklamalarla destekleyerek sizlere ideal bir Mısır mitolojisine giriş kitabı sunuyor.
 
Mısır Mitolojisi mumyalar, binlerce yıllık lanetler, güçlü firavunlar ve gizemli piramiter gibi popüler kültür ikonlarının gerisinde neler yattığını öğrenmek isteyenler için çok uygun bir kitap.

Mısır Mitolojisi & Eski Mısır Tanrıları, Tanrıçaları ve Mitleri KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Mısır Mitolojisi & Eski Mısır Tanrıları, Tanrıçaları ve Mitleri yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Mısır Mitolojisi & Eski Mısır Tanrıları, Tanrıçaları ve Mitleri İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Diğeri kitaplar türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Mısır Mitolojisi & Eski Mısır Tanrıları, Tanrıçaları ve Mitleri kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir