The Poisoned Crown kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

The Poisoned Crown kitabını Türkçe olarak Farklı dillerdeki kitaplar Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

The Poisoned Crown KİTAP AÇIKLAMASI

‘This was the original game of thrones’ George R.R. Martin
 
No man is impervious to the poisons of the crown…
 
Having murdered his wife and exiled his mistress, King Louis X of France becomes besotted with Princess Clemence of Hungary and makes her his new Queen.
 
However, though the matter of the succession should be assured, it is far from so, as Louis embarks on an ill-fated war against Flanders.
Where his father, Philip IV, was strong, Louis is weak, and the ambitions of his proud, profligate barons threaten his power and the future of a kingdom once ruled by an Iron King.

The Poisoned Crown KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

The Poisoned Crown yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

The Poisoned Crown İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Farklı dillerdeki kitaplar türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

The Poisoned Crown kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir