Dron Savaşçıları / Gizemli Depo kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Dron Savaşçıları / Gizemli Depo kitabını Türkçe olarak Diğer kitaplar Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Dron Savaşçıları / Gizemli Depo KİTAP AÇIKLAMASI

Yaren’in gözüne bir türlü uyku girmemişti. Yatağından kalkıp masanın üzerinde duran masa saatine baktı. Saat gecenin birine gelmişti. Neden bu kadar heyecanlıydı ki!
Bundan önce arkadaşları Ümit ve Okan’la yaptıkları Ebabil dronlarını defalarca uçurmuşlardı. Ama bu sefer başkaydı. Önceki uçuşlar sadece dronlarının test uçuşlarıydı. Şimdi ise ilk defa nano teknolojiyle görünmez yaptıkları yeni Uydu Dronu’yla bir gözlem uçuşu yapacaklardı. Eski havalimanı yakınlarında gördükleri o Gizemli Depo’nun ne için kullanıldığını öğreneceklerdi.
Acaba bu Gizemli Depo’da ne vardı? Ümit, Okan ve Yaren bu Gizemli Depo’nun sırrını ararken dronların savaştığı heyecan ve macera dolu bir yola gireceklerinin farkında bile değillerdi. Bu sırada onları sürekli rahatsız eden Kenan ve Necdet, yine rahat durmuyordu. Bu huyları yüzünden başları karanlık bir yer altı şebekesiyle belaya girmişti.
Haydi, sen de onların yaşadığı maceraya katıl!

Dron Savaşçıları / Gizemli Depo KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Dron Savaşçıları / Gizemli Depo yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Dron Savaşçıları / Gizemli Depo İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Diğeri kitaplar türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Dron Savaşçıları / Gizemli Depo kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir