Tuna Nehri Buz Tutunca & Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nden Seçmeler kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Tuna Nehri Buz Tutunca & Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nden Seçmeler kitabını Türkçe olarak Turizm Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Tuna Nehri Buz Tutunca & Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nden Seçmeler KİTAP AÇIKLAMASI

Dört asır evvel, hayatını seyahate, öğrenmeye ve öğrendiklerini yazmaya vakfeden büyük Osmanlı seyyahı Evliya Çelebi’nin kaleme aldığı on ciltten oluşan Seyahatname’si, dünya kültür mirasının şaheserlerinden biridir. Peygamber Efendimiz’i (s.a.v.) gördüğü bir rüyasında, “Şefaat ya Resulallah” diyeceği yerde, heyecandan dili sürçerek, “Seyahat ya Resulallah” deyiverir.
Bunun üzerine Peygamber Efendimiz (s.a.v.) şefaati, seyahati ve ziyareti ona müjdeler ve böylece gezilerine başlar. Yedi iklim, on sekiz padişahlık yer gezer. Yetmiş yılı aşkın ömrünün elli bir yılını, bir diyardan başka bir diyara uzanan yollarda, muhtelif ülkelerde ve şehirlerde geçirir.
 Osmanlı’yı en çok tanıtan ve sevdiren kişi olarak adını tarihe altın harflerle yazdıran Evliya Çelebi’nin muazzam külliyatından, en çok beğenilen ve dikkat çeken kısımları Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nden Seçmeler serisinin ikinci kitabı olan Tuna Nehri Buz Tutunca’da bir araya getirdik. Evliya Çelebi’nin seyahatlerinden edindiği bilgilerden ve kazandığı tecrübelerden istifade etmek temennisiyle…

Tuna Nehri Buz Tutunca & Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nden Seçmeler KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Tuna Nehri Buz Tutunca & Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nden Seçmeler yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Tuna Nehri Buz Tutunca & Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nden Seçmeler İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Turizm ve Gezi Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Tuna Nehri Buz Tutunca & Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nden Seçmeler kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir