Zeytinyağı Diyeti kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Zeytinyağı Diyeti kitabını Türkçe olarak Sağlık Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Zeytinyağı Diyeti KİTAP AÇIKLAMASI

Dun Gifford Ödüllerinde “Dünyanın En İyi Akdeniz Mutfağı Kitabı” seçilen Zeytinyağı Diyeti zeytinyağının faydalarını, kullanım kolaylığını ve yöntemlerini anlaşılır açıklamalarla ve harika pratik tariflerle birlikte sizlere sunuyor ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını sizin için ardına kadar açıyor.
Akdeniz diyeti uzmanı Dr. Simon Poole ve zeytinyağıyla ilgili yirmi yılı aşkın deneyimiyle tecrübeli yazar Judy Ridgway’in ortak çalışması olan bu kitap, zeytinyağına dair aklınıza takılan sorulara bilimsel açıklamalar getirecek ve günün her öğününe uygun 120’den fazla sağlıklı tarifle yaşam kalitenizi artıracak. Huzurlu ve sağlık dolu bir yaşam için Akdeniz’in kalbine yapılan bu büyüleyici yolculukta Zeytinyağı Diyeti’ni yanınızdan ve mutfağınızdan eksik etmeyin.

Zeytinyağı Diyeti KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Zeytinyağı Diyeti yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Zeytinyağı Diyeti İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sağlık TIP Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Zeytinyağı Diyeti kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir