Gençler İçin Stres Azaltma & Çalışma Kitabı kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Gençler İçin Stres Azaltma & Çalışma Kitabı kitabını Türkçe olarak Psikoloji Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Gençler İçin Stres Azaltma & Çalışma Kitabı KİTAP AÇIKLAMASI

Stresin seni ele geçirmesine izin verme! Genç olmak hiç de kolay değil. Sosyal medyada, okulda, arkadaşlar arasında olanlar ve ne olup bittiğini anlamayan ebeveynler! Böyle bir durumda stres içinde kalmak çok normal. Birkaç yöntem öğrenerek, seni ele geçirmeden önce endişeni ve stresini en aza indirebilirsin ve böylece hayatın birçok zorluğuyla başa çıkabilirsin. Bu uygulaması kolay çalışma kitabı sana başlaman için yardımcı olacak. Gençler için Stres Azaltma Çalışma Kitabı stresli zamanlarında gevşemene, önceliklerini belirlemene ve sakin kalmana yardımcı olacak kurtarıcı ipuçları ve alıştırmalar sunuyor. Zor durumlar karşısında duygularını düzenlemeyi ve serinkanlı kalmayı öğreneceksin. Hayat zorlaştığında nasıl sakin kalındığını keşfettiğinde, yeni bir özgüven ve özgürlük hissi kazanacaksın. O zaman başlamak için ne bekliyorsun? ‘Sıcak, davetkar ve yardımsever; değerli bilgilerle dolu bu kitap, ergenler ve gençler için farkındalığı yanı başımıza getiriyor.’

Gençler İçin Stres Azaltma & Çalışma Kitabı KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Gençler İçin Stres Azaltma & Çalışma Kitabı yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Gençler İçin Stres Azaltma & Çalışma Kitabı İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Psikoloji Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Gençler İçin Stres Azaltma & Çalışma Kitabı kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir