Kral Icardi kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Kral Icardi kitabını Türkçe olarak Spor Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Kral Icardi KİTAP AÇIKLAMASI

Attığı gollerle dünyanın takdirini kazanan Mauro Icardi, yeteneği ve topu ağlarla buluşturmasını sağlayan tekniğiyle dünyanın en iyi forvetlerinden biri olarak gösteriliyor. Dünyanın en iyi takımlarında oynadı, golleriyle pek çok kişinin rekorunu kırdı ve adını futbol severlerin hafızasına kazıdı.
 
Icardi bu kitapta Kanarya Adaları’nda amatör kulüplerde başlayan yolculuğundan adına şarkılar söylenen Galatasaray’a uzanan hayat hikâyesini anlatıyor

Kral Icardi KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Kral Icardi yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Kral Icardi İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Spor Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Kral Icardi kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir