Tuvalet Hayaleti Hanako-Kun Cilt 01 kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Tuvalet Hayaleti Hanako-Kun Cilt 01 kitabını Türkçe olarak Edebiyat Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Tuvalet Hayaleti Hanako-Kun Cilt 01 KİTAP AÇIKLAMASI

Kamome Akademisi’nde nesilden nesile aktarılan yedi gizem bulunmaktadır. Söylentiye göre eski okul binasındaki üçüncü katın kızlar tuvaletindeki üçüncü tuvalet kabininde bulunan ”Hanako” onu çağıran kişinin dileğini gerçeğe dönüştürür. Dileğinin gerçeğe dönüşmesini isteyen Nene Yaşiro, kendini okuldaki hayalet hikayelerinin içinde bulur. Yedi okul gizeminden biri olan ”Hanako” adlı bir hayalet ve doğaüstü olaylara meraklı genç bir kız hakkındaki sempatik tuvalet komedisinin ilk cildi için perdeler açılıyor!

Tuvalet Hayaleti Hanako-Kun Cilt 01 KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Tuvalet Hayaleti Hanako-Kun Cilt 01 yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Tuvalet Hayaleti Hanako-Kun Cilt 01 İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Edebiyat Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Tuvalet Hayaleti Hanako-Kun Cilt 01 kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir