Anlamın İzinde 24 Kısa Sure / Kur'an Okumaları kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Anlamın İzinde 24 Kısa Sure / Kur'an Okumaları kitabını Türkçe olarak İslam Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Anlamın İzinde 24 Kısa Sure / Kur'an Okumaları KİTAP AÇIKLAMASI

Yerle gök arası bir çarmıhta yaşadı. Yaşar insan… Biraz gök, biraz yerdi. Göktür ve yerdir insan. Biraz bulut kokusu, biraz çamur lekesiydi. Çıktı ve battı, çıkar ve batar insan. İkisinden hangisi olduğunu bildi. Bilir insan. Kendi içinde bir çatışma ile doğdu. Çatışmada içindeki canlardan birini vurdu. Vurur insan. … Ah insan! Havalı bir toprak! Çamurlu yağmur. Zehirli çiçek. Kötülüksever iyi, iyiliksever kötü! Tamamen iyi. Tamamen kötü. Çok kötü, az iyi. Az kötü, çok iyi…Zayıf olma gücünü barındıran, güçlü olmanın zafiyetini taşıyan biri işte. Sen. Ben.

Anlamın İzinde 24 Kısa Sure / Kur'an Okumaları KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Anlamın İzinde 24 Kısa Sure / Kur'an Okumaları yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Anlamın İzinde 24 Kısa Sure / Kur'an Okumaları İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

İslam Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Anlamın İzinde 24 Kısa Sure / Kur'an Okumaları kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir