Kaçkar kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Kaçkar kitabını Türkçe olarak Turizm Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Kaçkar KİTAP AÇIKLAMASI

Nemli havası, müthiş yeşilliği ve kara renkli sarp doruklarıyla Kaçkar Dağları bir dağ cennetidir: her yerinden coşkun dereler akan, yeşil çayırlarla bezeli bir alpin ütopya… her sene yazın oraya seyahat etmeyi iple çeker insan. bazen insanı bıktırcak kadar sulak ve nemli oln bu coğrafya, aslında kuzeydoğudaki Kafkasya`nın şahane bir uzantısıdır; yazı ayrı, kışı ayrı bir dünyadır. Kaçkar`da dağcılık ve tırmanış yapmak hep zahmetlidir. Yeri gelir günlerce hava açmaz, yağmur altında beklersiniz. Çoklukla zor bir kaya duvarının ortasında tipi ve yıldırım sizi pençesine alıverir, bazen de çürük bir kaya duvarında, donmuş çamurlu kulvarlarda emniyeti düşük, tehlikeli tırmanış size illallah ettirirken endişe dolu anlar yaşatır. Botlarınız günlerce yağmurda gezmekten su çekmiştir ve ikide birde ıslak çoraplarınızın suyunu sıkmak sıkıntı vermeye başlar. Ancak “orada olmak” dünyanın en güzel şeyidir. Bir kez güneş açıp sırtınızı ısıttığında, zirveden aşağıya uzanan uçsuz bucaksız bulut denizine baktığınızda veya muhteşem bir buz kulvarını bitirp zirveye ulaştığnızda oraya, yani Karadeniz`in Kaçkar Dağı`na tekrar döneceğiniz kesindir…

Kaçkar KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Kaçkar yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Kaçkar İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Turizm ve Gezi Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Kaçkar kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir