Kişi ve Kutsal kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Kişi ve Kutsal kitabını Türkçe olarak Felsefe ve Düşünce Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Kişi ve Kutsal KİTAP AÇIKLAMASI

Simone Weil’ın felsefesi ve fikir dağarcığını ortaya çıkaran eşsiz üslubu, zihin açıcı olmaktan da ziyade, bir manevi sohbeti dinliyormuş, hikmetli bir bilgenin dizinin dibinde tecrübelerine kulak misafiri oluyormuş hissini veriyor. Ne anlatırsa anlatsın, anlattığının Türkçenin havsalasına ve ruhuna denk düşen bir yanı olması hasebiyle, çevrilen metinlerin makus talihi olabilecek mana kayıplarına uğramıyor, aksine Türkçeden içre pekişiyor.
Bizim düşünce havzamızın dostu olmuş Weil’ı yaşadığı çağın felsefi temayülünün ve dünyasının oldukça dışında, aykırı denebilecek bir yerde durmasından ötürü Batı felsefesi tarihi içinde bir yere oturtmak da oldukça zor. Bu büyük zihni hakkıyla tanımak ise bizler için bir ödev niteliğinde.

Kişi ve Kutsal KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Kişi ve Kutsal yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Kişi ve Kutsal İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Felsefe ve Düşünce Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Kişi ve Kutsal kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir