Psikoterapist ve Mitlere Yolculuk kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Psikoterapist ve Mitlere Yolculuk kitabını Türkçe olarak Psikoloji Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Psikoterapist ve Mitlere Yolculuk KİTAP AÇIKLAMASI

Bir terapistin odasında neredeyse her gün olur. Bir danışan; bir insanı, bir olayı ya da bir duyguyu hatırlayarak, oldukça beklenmedik bir şekilde, şu andaki hayattan bir durumu, kültürümüzün eskimeyen mitlerinden birine bağlar. Tam o anda, mit bir aynaya dönüşür, sıklıkla bir yıl ya da daha uzun süredir devam eden bir davranış kalıbının rahatsızlık ve acı içeren kaynağını açığa çıkarır. İyileşme süreci başlar. Mit, ya da Rollo May’in ifadesiyle “zamanı parçalayan sonsuzluk”, iyileşmenin odak noktası haline gelir.
 
Dr. May, Klasik Yunan ve Dante’nin Orta Çağı, Avrupa efsanesi (Faust ve Uyuyan Güzel prototipi) ve çağdaş Amerikan hayatında (Jay Gatsby) mitlerin izini sürdü. Bunları rüyalar ve kendi uygulamalarında karşılaştığı çağrışımlarla ilişkilendirdi. Rollo May, Psikoterapist ve Mitlere Yolculuk’ta, manevi olarak kafa karıştıran bu dünyada, yön arayanlara anlam ve sağlam bir zemin sunuyor.
 
Büyük terapist Rollo May, Amerikan Psikoloji Cemiyeti tarafından yazılarının “zarafetini, zekasını ve üslubunu” onurlandıran Altın Madalya Ödülü’ne layık görülmüştür.

Psikoterapist ve Mitlere Yolculuk KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Psikoterapist ve Mitlere Yolculuk yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Psikoterapist ve Mitlere Yolculuk İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Psikoloji Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Psikoterapist ve Mitlere Yolculuk kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir