Afyonkarahisar Milletvekilleri & Yaşam Öyküleri ve Meclisteki Faaliyetleri kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Afyonkarahisar Milletvekilleri & Yaşam Öyküleri ve Meclisteki Faaliyetleri kitabını Türkçe olarak Şehir Kitapları türleri altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Afyonkarahisar Milletvekilleri & Yaşam Öyküleri ve Meclisteki Faaliyetleri KİTAP AÇIKLAMASI

Tarih bir milletin belleğidir. Yerel tarih araştırmaları ise bir yerin ya da yörenin belleğini canlı tutmak amacıyla yapılur. Afyonkarahisar’ın sosyal, siyasal ve iktisadi tarihini ele alan çalışmalar bu amaca yöneliktir. 23 Nisan 1920’den 1999’a kadar geçen 20 yasama döneminde Afyonkarahisar’ı toplam 89 milletvekili temsil etmiştir. Cumhuriyet Senatosu (1961-1980) üyeleri ile 1960 ve 1980’den sonra oluşturulan Temsilciler ve Danışma Meclisi üyeleri kapsam dışında tutulmuştur. 89 milletvekilinin yaşam öyküleriyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sergiledikleri faaliyetleri bu çalışmanın konusunu teşkil etmektedir.

Afyonkarahisar Milletvekilleri & Yaşam Öyküleri ve Meclisteki Faaliyetleri KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Afyonkarahisar Milletvekilleri & Yaşam Öyküleri ve Meclisteki Faaliyetleri yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Afyonkarahisar Milletvekilleri & Yaşam Öyküleri ve Meclisteki Faaliyetleri İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Şehir Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Afyonkarahisar Milletvekilleri & Yaşam Öyküleri ve Meclisteki Faaliyetleri kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir