İlham Veren Kadınlar kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

İlham Veren Kadınlar kitabını Türkçe olarak Kadın Erkek Gelişim Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

İlham Veren Kadınlar KİTAP AÇIKLAMASI

Kadın girişimcilerin öyküsü kadınlara destek olacak
Üstelik kitabın tüm geliri Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’ne (KAGİDER) bağışlanarak binlerce kadının hayallerine kavuşmasında yardımcı olacak

Türkiye’de kadınların toplumsal hayatın her alanında eşit oranda temsil edilmesi ve kadın girişimci sayısının artması için bundan 15 yıl önce kurulan KAGİDER’in öyküsü kitap oldu. Gazeteci yazar Elif Ergu tarafından kaleme alınan “İlham Veren Kadınlar” kitabında dünyada ve Türkiye’de kadın hareketinin tarihsel gelişimi perspektifi içinde KAGİDER’in öyküsü ağırlıklı olarak kurucuların ve üyelerin ağzından aktarılıyor. 2002 yılında yüzde 4 olan kadın girişimci oranının ancak yüzde 8’e yükseldiği Türkiye’de, kadın girişimciliğini desteklemek üzere hazırlanan projelerin ayrıntılarına yer verilen kitapta, yalnızca İstanbul’da değil Anadolu’da ve Türkiye sınırları dışında yapılan çalışmalar da anlatılıyor.

İlham Veren Kadınlar KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

İlham Veren Kadınlar yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İlham Veren Kadınlar İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Kadın Erkek Gelişim Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

İlham Veren Kadınlar kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir