Evlenemeyen Kızlar Evlenmeyen Erkekler kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Evlenemeyen Kızlar Evlenmeyen Erkekler kitabını Türkçe olarak Kadın Erkek Gelişim Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Evlenemeyen Kızlar Evlenmeyen Erkekler KİTAP AÇIKLAMASI

“Şu çirkin, sıska Nazmiye, mühendis Rıfatla evlenmiş. Delikanlı da pek iyi, anlayışlı. Allah insana çirkin şansı versin derler ya, doğru gerçekten.”
 
“Ya Ayşegül? Güzelim kızı annesi harcadı. Yıllarca onca zengin istedi, daha zengini gelsin diye beklediler. Sonunda kızı öküz gibi bir adama verdiler. Adam ondan on yaş büyük. Her gün de dövüyormuş kızı. Boşuna dememişler armutun iyisini ayılar yer diye.”
 
“Ya görüyor musun Aslı’yı, dünya güzeliyim diye kasılıp duruyordu, kimseleri beğenmeyip herkesi geri çeviriyordu. Ama ne oldu, evde kalmaktan son anda kurtuldu. Tipsiz birine varmak zorunda kaldı.”

Evlenemeyen Kızlar Evlenmeyen Erkekler KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Evlenemeyen Kızlar Evlenmeyen Erkekler yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Evlenemeyen Kızlar Evlenmeyen Erkekler İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Kadın Erkek Gelişim Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Evlenemeyen Kızlar Evlenmeyen Erkekler kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir