Psikanaliz Defterleri 2 / Çocuk ve Ergen Çalışmaları Çocuk, Ergen ve Ailesi kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Psikanaliz Defterleri 2 / Çocuk ve Ergen Çalışmaları Çocuk, Ergen ve Ailesi kitabını Türkçe olarak Psikoloji Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Psikanaliz Defterleri 2 / Çocuk ve Ergen Çalışmaları Çocuk, Ergen ve Ailesi KİTAP AÇIKLAMASI

Psikanaliz Defterleri: Çocuk ve Ergen Çalışmaları’nın ikinci kitabının teması çocuk, ergen ve ailesi. Kuşaklar ötesinden gelen yaşam olayları, masallar ve sırlarla yoğrularak oluşmuş bir aile sistemine doğan bebeğin büyürken farklı dönemlerde yaşayabileceği çeşitli zorluklar, kuramsal ve klinik yönleriyle psikanalitik açıdan ele alınıyor. Çocuğun psikanalizi sırasında anne babanın rolü ve işbirliğine de değiniliyor.
İrem Erdem Atak, Tijen Demirörs, Talat Parman, Şeyda Postacı, Alper Şahin ve Sezai Halifeoğlu’nun yazılarının yanı sıra Didier Houzel, Olympia Sklidi gibi ülkemiz psikanalizine önemli katkılarda bulunmuş yabancı isimlerden yapılan çeviriler de yer alıyor bu sayıda.

Psikanaliz Defterleri 2 / Çocuk ve Ergen Çalışmaları Çocuk, Ergen ve Ailesi KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Psikanaliz Defterleri 2 / Çocuk ve Ergen Çalışmaları Çocuk, Ergen ve Ailesi yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Psikanaliz Defterleri 2 / Çocuk ve Ergen Çalışmaları Çocuk, Ergen ve Ailesi İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Psikoloji Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Psikanaliz Defterleri 2 / Çocuk ve Ergen Çalışmaları Çocuk, Ergen ve Ailesi kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir