Türk ve Arap kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Türk ve Arap kitabını Türkçe olarak Kültür Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Türk ve Arap KİTAP AÇIKLAMASI

Türk ve Arap Birbirine Muhtaçtır
Bilmem ki Arap ile Türk’ten hangisinin, övülecek vasıfları daha fazladır. Bu hususta benim bildiğim ve kat’i şekilde inandığım bir şey varsa, o da: Bu iki milleten her birinin, diğerinin sahip olduğu vasıflardan istifade etmeye muhtaç olduğu ve Türkün Arap, Arabın da Türk olmadan, şanlarını ve istiklallerini koruyarak yaşayamayacaklarıdır.
Yani Türklerle Araplar arasındaki siyasi yakınlık bağları ne kadar zayıflatılırsa, İslam’ın istiklal ve hakimiyeti de o nisbette zevale uğrar, yine o takdirde, bu iki kavmin evlatları Şarklıları kendilerine denk saymaya tenezzül etmeyen ve daima aşağı gören Batılıların hakimiyetine, o nisbette maruz kalırlar ve işte o zaman, iftihar ettikleri milli şerefleri de aynı derecede kaybolur gider..
Bu iki kavmin birbirleriyle olan münasebetleri bahsinde şöyle bir benzetmede bulunsam, acaba nazar-ı müsamaha ile telakki olunur mu?…

Türk ve Arap KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Türk ve Arap yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Türk ve Arap İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Kültür Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Türk ve Arap kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir