Perde ve Mana (Bez Ciltli) & Akıl Üzerine Bir Tahlil kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Perde ve Mana (Bez Ciltli) & Akıl Üzerine Bir Tahlil kitabını Türkçe olarak Din Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Perde ve Mana (Bez Ciltli) & Akıl Üzerine Bir Tahlil KİTAP AÇIKLAMASI

Aklın amel defteri bir hayli kabarık. Sevabı mı yoksa günahı mı daha çok,söylemek zor. İnsanların hayatını kolaylaştıran icatları yapan da Elhamra Sarayı’nı ve Selimiye’yi inşa eden de akıl, milyonlarca insanın ölümüne neden olan savaşları yöneten de kitlesel imha silahlarını yapan da akıl. Elbette farklı akıllar bunlar. Dolayısıyla temel soru şu: Bu fark nereden geliyor? Akıl, kendi özündeki iyiliği unutup neden kötülüğe râm oluyor? Kötüyü kutsayan ve meşrulaştıran akıl nasıl bir varlıktır? Kendi tabiatına ihanet eden bir akılla nasıl mücadele edilir? Elinizdeki kitap bu sorulara cevap ararken akıl, kalp,ruh, mânâ, hakikat ve varlık kavramlarını yerli yerine oturtmayı ve aralarındaki bütünleyici ilişkiyi ortaya koymayı hedefliyor.

Perde ve Mana (Bez Ciltli) & Akıl Üzerine Bir Tahlil KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Perde ve Mana (Bez Ciltli) & Akıl Üzerine Bir Tahlil yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Perde ve Mana (Bez Ciltli) & Akıl Üzerine Bir Tahlil İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Din Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Perde ve Mana (Bez Ciltli) & Akıl Üzerine Bir Tahlil kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir