Yenilikçi Liderlik & Takım Üretkenliğinin Organizasyonu ve Fikirlerin Hasadı kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Yenilikçi Liderlik & Takım Üretkenliğinin Organizasyonu ve Fikirlerin Hasadı kitabını Orjinal dilinde olarak Orjinal Dilinde olan Kitaplar Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Yenilikçi Liderlik & Takım Üretkenliğinin Organizasyonu ve Fikirlerin Hasadı KİTAP AÇIKLAMASI

Yenilikçi Liderlik, yeni fikirleri nasıl yüreklendireceğinize ve bu fikirleri geliştirilmiş ürün ve hizmetlere dönüştürmek için gerekli olan takım çalışmasını nasıl organize edebileceğinize odaklanıyor. Google, Honda ve 3M gibi gerçek hayat öykülerinden yola çıkan John Adair, organizasyonlarda arzu edilen değişimi sağlamanın açık ve pratik yollarını gösteriyor.

Liderliğin nasıl çalıştığına ilişkin anlayış biçimimizi değiştiren John Adair, Yenilikçi Liderlik’te hem özgün fikirler üretebilen bir lider ve takım üyesi olmanıza hem de geliştirilmiş iş performası için gerekli olan yenilikçiliği nasıl besleyeceğinize dair çözümler üretiyor.

Bu kitabı okurken yazarın, yöneticisi veya çalışanı olduğunuz
kendi şirketinizin bir fotoğrafını önünüze koyduğuna şahit olup heyecanlanacaksınız! Güçlü, etkileyici izahlardan sonra şirketinizde “yenilikçiliğin” nasıl uygulanacağı konusunda önünüze aydınlık bir yol açılacak…

***
“John Adair, dünyanın ilk ‘Liderlik Eğitimi’ profesörü olup alanında en dikkat çekici şahsiyettir.”
THE SUNDAY TIMES

Yenilikçi Liderlik & Takım Üretkenliğinin Organizasyonu ve Fikirlerin Hasadı KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Yenilikçi Liderlik & Takım Üretkenliğinin Organizasyonu ve Fikirlerin Hasadı yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Yenilikçi Liderlik & Takım Üretkenliğinin Organizasyonu ve Fikirlerin Hasadı İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Orjinal Dilinde Kitapların türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Yenilikçi Liderlik & Takım Üretkenliğinin Organizasyonu ve Fikirlerin Hasadı kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir