Metaverse & Meta İnsana Hazır mısın? kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Metaverse & Meta İnsana Hazır mısın? kitabını Türkçe olarak Bilim ve Mühendislik kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Metaverse & Meta İnsana Hazır mısın? KİTAP AÇIKLAMASI

Teknoloji düşünürü, fütürist ve yatırımcı Emrah Kaya
European Business Awards’ta Avrupa’nın en iyi 10
girişimcisinden biri seçilmiştir ve Ruban D’honneur nişanı sahibidir.

 
 
“Yeni yapının iki ayrı düzlemde şekilleneceğini ve bir yanda merkeziyetçi akımların etkisiyle totaliter, yasaklamacı ve sınırlayıcı bir siyasi örgütlenme modelinin önü açılırken; diğer yanda da özellikle siber alanda merkeziyetsiz, sınırsız ve çoğulluk prensibine dayalı bir düzenin inşa edileceğini öngörebiliriz.”
Deniz Ülke Arıboğan

“Metaverse, blockchain, yapay zekâ merkezli teknolojiler, Türkiye’nin üretkenliğinin arttırılması ve birçok yeni istihdam yaratması için büyük fırsatlar sunuyor.”
Ali Sabancı

“Metaverse hayatımızın hemen her alanını sinema filmine, bilgisayar ve telefon oyununa, bizleri de avatarlarımızla kahramanlarına çeviriyor.”
Filiz Dağ

“Bu kitabın bizlere aktardıkları bu işin başladığı yeri ve vizyonunu kapsaması adına çok değerli. Umarım Emrah Kaya’nın bahsettiklerinden faydalananlardan olmuşsunuzdur.”
Birol Güven

Emrah Kaya on dokuz yıllık deneyimiyle “insanlık tarihinin en büyük iş ve teknoloji deneyimi” dediği metaverse kavramını tüm argümanlarıyla açıklıyor. Hızla büyüyen sanal gerçeklik endüstrisini ve toplumun radikal bir şekilde yeniden şekillenmesini öngörüleriyle aktaran Kaya, birçok konu başlığı altında oldukça anlaşılır bir dille okura aynı mesafeden sesleniyor.

Metaverse insanlığın dijital ikizini oluşturacağı yeni bir Dijital Rönesans: Yeni insan, yeni dünya, yeni evren, hatta öte-evren.

Metaverse & Meta İnsana Hazır mısın? KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Metaverse & Meta İnsana Hazır mısın? yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Metaverse & Meta İnsana Hazır mısın? İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Bilim ve Mühendislik kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Metaverse & Meta İnsana Hazır mısın? kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir