Çalışma Şartlarında Esaslı Değişiklik ve Değişikliğin Hukuki Sonuçları kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Çalışma Şartlarında Esaslı Değişiklik ve Değişikliğin Hukuki Sonuçları kitabını Türkçe olarak Hukuk Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Çalışma Şartlarında Esaslı Değişiklik ve Değişikliğin Hukuki Sonuçları KİTAP AÇIKLAMASI

“Çalışma Şartlarında Esaslı Değişiklik ve Değişikliğin Hukuki Sonuçları” yüksek lisans tezi olarak yazılmış ve güncellenerek kitap haline getirilmiştir. Sürekli bir edimin ifasını içeren iş ilişkilerinde başlangıçta belirlenen çalışma şartlarının ilişki kurulduktan sonra değişen veya yeni meydana gelen şartlara uyarlanması ihtiyacı her zaman mümkün olabilmektedir. Bu nedenle çalışma şartlarında yapılacak değişikliğin işveren tarafından tek taraflı olarak kötüniyetle kullanılmasının ve işçinin feshe zorlanmasının engellenmesi amacı ile 4857 Sayılı İş Kanunu’nunda kanun koyucu tarafından 22.madde ile esaslı değişikliğin yapılma usulü ve değişikliğin sonuçlarını düzenlemiştir.
Bu çalışma ile kanunda esaslı değişiklik olarak yer verilen kavramdan ne anlaşılması gerektiği, çalışma koşullarında değişikliğin hangi yöntemlerle yapılabileceği ve değişiklik yapılmasının sonuçları öğreti görüşleri ve yargı kararları ışığında incelenmiştir.

Çalışma Şartlarında Esaslı Değişiklik ve Değişikliğin Hukuki Sonuçları KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Çalışma Şartlarında Esaslı Değişiklik ve Değişikliğin Hukuki Sonuçları yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Çalışma Şartlarında Esaslı Değişiklik ve Değişikliğin Hukuki Sonuçları İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Hukuk Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Çalışma Şartlarında Esaslı Değişiklik ve Değişikliğin Hukuki Sonuçları kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir