Zer kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Zer kitabını Türkçe olarak Sinema ve Tiyatro Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Zer KİTAP AÇIKLAMASI

Hiç bil­me­di­ği­miz bir dilde duy­du­ğu­muz bir şarkı bizi ne kadar et­ki­le­ye­bi­lir, ha­ya­tı­mı­zın akı­şı­nı ne de­re­ce de­ğiş­ti­re­bi­lir?

Jan bü­yü­kan­ne­si­nin ölüm dö­şe­ğin­de ken­di­si­ne söy­le­di­ği şar­kı­nın izini sü­rer­ken, ha­ya­tın­da bil­di­ği­ni san­dı­ğı ger­çek­le­ri sor­gu­la­ya­ca­ğı­nı bil­mi­yor­du. Jan Zer şar­kı­sı­nı ilk duy­du­ğun­da doğa ile müt­hiş uyuma sahip bir kül­tür, saklı kal­mış bir tarih ve ya­şan­ma­mış ka­di­fe bir aşkın izin­den gi­de­ce­ği­ni bil­me­den, şar­kı­nın pe­şi­ne düştü. Bu yolda Der­sim’i, eşsiz do­ğa­sı­nı ve kadim kül­tü­rü­nü geç­miş­te ya­şa­nan büyük kı­yım­la­rın in­san­la­rı ha­ya­ta nasıl bağ­la­dı­ğı­nı gördü.

Zer, Kazım Öz’ün yol hi­kâ­ye­le­ri­ne ye­ni­si­ni ek­le­di­ği, yolda ol­ma­nın as­lın­da ha­ya­tın en bi­rin­ci var olma şart­la­rın­dan biri ol­du­ğu­nu gös­ter­di­ği 2017 ya­pı­mı fil­mi­dir. Gös­te­ri­me gir­di­ğin­de büyük se­yir­ci il­gi­si ile kar­şı­lan­mış ve ara­la­rın­da Mann­he­im-He­idel­berg, GOA ve Edin­burgh Film Fes­ti­va­li’nin de ol­du­ğu dün­ya­ca ünlü büyük fes­ti­val­ler­de gös­te­ril­miş ve bir­çok ödül­le dön­müş­tür.

Zer KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Zer yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Zer İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sinema ve Tiyatro Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Zer kitabıını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir