The Din-i İlahi Or The Religion Of Akbar Din-i İlahi Veya Ekber’in Dini kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

The Din-i İlahi Or The Religion Of Akbar Din-i İlahi Veya Ekber’in Dini kitabını Türkçe olarak Din Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

The Din-i İlahi Or The Religion Of Akbar Din-i İlahi Veya Ekber’in Dini KİTAP AÇIKLAMASI

Dîn-i İlâhî, 1582’de Bâbür İmparatoru Ekber Şah tarafından kurulan ve o bölgede hâkim olan Budizm, Cayinizm, Hristiyanlık, Hinduizm, İslam, Sihizm, Zerdüştlük (diğer adıyla Mecusîlik) gibi dinleri birleştirmeyi ve böylece tebaasının tek bir dine inanmasını öngören yeni bir dinin adıdır. Ekber Şah, farklı dinlere sahip olan tebaasını ortak tek bir din çatısı altında birleştirme projesiyle kendine mahsus ve birlik içinde bir imparatorluk kurmaya çalışmış, bu amaçla Senkretik bir din kurmayı plânlamıştır.
   
Bu çalışmada, Babürlü Devleti padişahlarından Ekber Şah’ı ve Ekber Şah’ın kurmayı planladığı din ile ilgili bilgilerin yer aldığı, 1941 yılında MAKHANLAL ROYCHOUDHURY, M.A..B.L,SASTRI tarafından yazılan ve CALCUTTA ÜNİVERSİTESİ tarafından basılan “THE DIN-I-ILAHI OR THE RELIGION OF AKBAR” adlı eser orjinaline sadık kalınarak Türkçeye çevrilmiştir.

The Din-i İlahi Or The Religion Of Akbar Din-i İlahi Veya Ekber’in Dini KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

The Din-i İlahi Or The Religion Of Akbar Din-i İlahi Veya Ekber’in Dini yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

The Din-i İlahi Or The Religion Of Akbar Din-i İlahi Veya Ekber’in Dini İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Din Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

The Din-i İlahi Or The Religion Of Akbar Din-i İlahi Veya Ekber’in Dini kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir