Yapay Zeka – Alan Uygulamaları 1 / Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Yapay Zeka – Alan Uygulamaları 1 / Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi kitabını Türkçe olarak Bilim ve Mühendislik kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Yapay Zeka – Alan Uygulamaları 1 / Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi KİTAP AÇIKLAMASI

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte hayatımızın giderek daha fazla alanında kullanılmaya başlanan yapay zekâ, blockchain ve nesnelerin interneti gibi yeni nesil teknolojiler, günümüz dünyasının en önemli gündem maddeleri arasında yer almaktadır. Bu teknolojiler, sadece bilişim sektöründe değil finans, sağlık, pazarlama ve ekonomi gibi birçok sektörde de kullanılmaktadır.

Bu kitap serisi, revaçta olan yeni nesil teknolojilerin birçok farklı sektördeki güncel uygulamalarını ve gelecekteki potansiyellerini detaylı bir şekilde incelemeyi ve okuyucuya aktarmayı amaçlamaktadır. Seride, her biri alanında uzman olan yazarlar tarafından hazırlanan farklı bölümlerde; yapay zekâ, blockchain ve nesnelerin interneti teknolojileri hakkında kapsamlı bilgiler sunulmaktadır.

Finans, ekonomi, astronomi ve uzay, eğitim, yönetim ve organizasyon, moda tasarımı ve sosyal medya alanlarındaki güncel yapay zekâ teknolojileri ile ilgili konuların ele alındığı serinin bu kitabı, bu teknolojileri öğrenmek ve kullanmak isteyenler için önemli bir kaynak niteliği taşımaktadır.

Yapay Zeka – Alan Uygulamaları 1 / Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Yapay Zeka – Alan Uygulamaları 1 / Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Yapay Zeka – Alan Uygulamaları 1 / Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Bilim ve Mühendislik kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Yapay Zeka – Alan Uygulamaları 1 / Yapay Zeka, Blockchain ve Nesnelerin İnterneti Kitap Serisi kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir