Atalarımızın Gök Tanrı Dini kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Atalarımızın Gök Tanrı Dini kitabını Türkçe olarak Din Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Atalarımızın Gök Tanrı Dini KİTAP AÇIKLAMASI

Bir zamanlar Orta Asya’da yaşananlar, atalarımızın bilinmeyen gizli tarihini oluşturmuş bir süreçtir. Bugün bile hâlâ gizemini koru- yan o günlerde yaşananlar, Eski Türk Mitolojisi’ni oluşturan bazı efsanelerle günü- müze kadar gelebilmiştir.

Ergenekon’dan Çıkış, Yaradılış ve Oğuz Kağan gibi efsanelerde atalarımızın o dönemde yaşa- dıkları mitolojik bir dille anlatılmış durumdadır. Ancak ne yazık ki, bu efsaneler üzerinde ezo- terik temelli bir araştırma bilimsel çevrelerce yapılmamıştır.

Bu efsaneler aynı zamanda atalarımızın dinsel inançları hakkında da önemli bilgilerle doludur. Gök – Tanrı Dini’nin kozmik bağlantıları ve inisiyatik içeriği bu mitolojilerin içinde bulunmakta- dır. Söz konusu efsanelerin içindeki ezoterik semboller açıklığa kavuşturulduğunda, hem atala- rımızın o dönemler yaşadıkları, hem da atalarımızın dinsel inançlarının temelleri gün ışığına
çıkabilmektedir.

Atalarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Gök – Kurt ve Şamanizm öncesi Gök – Tanrı Dini’nin ağırlıklı olarak ele alındığı bu kitapta, efsanelerle geleceğe iletilen mesajları da ilgiyle okuyacağınızı düşünüyoruz…

Gök – Tanrı Dini’nden Şamanizm’e ve Şamanizm’den de Anadolu Müslümanlığı’na intikal eden bu büyük kültür birikimi, Ergun Candan’ın sade anlatımıyla sizlerle buluşuyor.

Atalarımızın Gök Tanrı Dini KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Atalarımızın Gök Tanrı Dini yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Atalarımızın Gök Tanrı Dini İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Din Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Atalarımızın Gök Tanrı Dini kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir