Tezkiretü'l-Evliya Tercümesi ve Dil Özellikleri / İnceleme Gramer Metin 23-B-2 kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Tezkiretü'l-Evliya Tercümesi ve Dil Özellikleri / İnceleme Gramer Metin 23-B-2 kitabını Türkçe olarak Kültür Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Tezkiretü'l-Evliya Tercümesi ve Dil Özellikleri / İnceleme Gramer Metin 23-B-2 KİTAP AÇIKLAMASI

Tezkiretü’l-Evliya’nın Türk kültür tarihi içerisinde mühim bir yeri vardır. Türk dili yadigarları arasında Müşterek Ortaasya Türkçesi içerisinde rastladığımız pek çok dini eserden sonra bu isimdeki eserler, bilhassa Anadolu’da Batı Türkçesinin ilk zamanlarında görülmeye başlanmıştır. Bunda İran edebiyatının önde gelen simalarından olan Feridüddin Attar’ın payı büyüktür. Anadolu’da kurulan ve gelişen edebiyatımızın ilk zamanlarında olduğu gibi, çeşitli sahalarda ortaya konan eserlerde Fars edebiyatı tesirini hissettirmiş, başta Attar’ın eserleri olmak üzere pek çok eser Türkçeye tercüme edilmiştir. Bunlar arasında en önemli eser Tezkiretü’l-Evliya’dır.

Tezkiretü'l-Evliya Tercümesi ve Dil Özellikleri / İnceleme Gramer Metin 23-B-2 KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Tezkiretü'l-Evliya Tercümesi ve Dil Özellikleri / İnceleme Gramer Metin 23-B-2 yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Tezkiretü'l-Evliya Tercümesi ve Dil Özellikleri / İnceleme Gramer Metin 23-B-2 İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Kültür Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Tezkiretü'l-Evliya Tercümesi ve Dil Özellikleri / İnceleme Gramer Metin 23-B-2 kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir