Erkek Sağlığı: Erkekler için Yaşam Boyu Sağlık Rehberi kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Erkek Sağlığı: Erkekler için Yaşam Boyu Sağlık Rehberi kitabını Türkçe olarak Sağlık Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Erkek Sağlığı: Erkekler için Yaşam Boyu Sağlık Rehberi KİTAP AÇIKLAMASI

Erkeklere sağlıkları konusunda pratik bilgiler sunmak, uzun ve kaliteli bir yaşam için onları motive etmek gayesiyle kaleme alınan Erkek Sağlığı kitabı, hayatlarının farklı dönemlerinde erkeklerin karşılarına çıkabilecek olası sağlık sorunları, önlem ve tedavileri rehber niteliğinde kapsayıcı şekilde derliyor.
Araştırmalara göre:
Erkeklerin yüzde 62’si aşırı kilolu.
İntihar vakalarının yüzde 73’ü erkek.
Trafik kazalarında ölenlerin yüzde 75’i erkek.
20 ile 36 yaş arasında ölenlerin yüzde 72’si erkek.
Erkeklerin yüzde 28’i, 70 yaşından önce hayatını kaybediyor.
Erkeklerin kadınlara göre koruyucu sağlık hizmetlerinden yararlanmayı daha nadir tercih etmelerinin yanında, zorlayıcı hayat koşulları ve ihmalkarlık gibi engeller de onları uyarıcı sinyaller olan şikâyetleri dikkate almaya itiyor. Bu durum ise erkeklerin daha erken dönemlerde ve daha ciddi sağlık sorunları yaşamalarına sebep oluyor. İstatistikler de erkeklerin kadınlara nazaran 7-8 yıl daha erken hayatını kaybettiğini ortaya koyuyor.
Elinizdeki kitap, her yaştan erkeğin ve yakınlarının merak ettiği konular hakkında güvenilir bilgiye uzmanlaşmış bir doktorun anlatımıyla ulaşabileceği, yaşam boyu daha sağlıklı ve keyifli olabilmek için bir başucu rehberi.
Bu kitabın telif geliri, yazarı tarafından Tema Vakfı’na bağışlanmaktadır.

Erkek Sağlığı: Erkekler için Yaşam Boyu Sağlık Rehberi KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Erkek Sağlığı: Erkekler için Yaşam Boyu Sağlık Rehberi yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Erkek Sağlığı: Erkekler için Yaşam Boyu Sağlık Rehberi İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sağlık TIP Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Erkek Sağlığı: Erkekler için Yaşam Boyu Sağlık Rehberi kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir