Kişisel Verilerin Ceza Normlarıyla Korunması kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Kişisel Verilerin Ceza Normlarıyla Korunması kitabını Türkçe olarak Hukuk Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Kişisel Verilerin Ceza Normlarıyla Korunması KİTAP AÇIKLAMASI

“Kişisel verilerin evrensel düzeyde asimetrik biçimde yayılması ile paralel olarak ortaya çıkan hukuksal düzenleme gereksinimi, bugün “kişisel verilerin korunması hukuku” biçiminde yeni bir hukuk dalının ortaya çıkışına tanıklık etmemizi sağladı. Ancak bu yeni hukuk dalının kendine özgü kurallarının kişisel veri ihlallerini önlemekte yetersiz kalacağı düşüncesi, -diğer pek çok hukuk dalı için geçerli olduğu üzere- kişisel verilerin korunması alanında ceza hukukunun müdahalesini gerekli kıldı. Bu anlamda, mukayeseli hukukta özellikle Kıta Avrupası coğrafyasındaki birçok gelişmiş ülkede olduğu üzere, Türk hukukunda da kişisel verilerin ceza normları ile korunması düşüncesi uygulamaya konuldu ve bu amaçla, Türk Ceza Kanunu’nda salt kişisel verilerin korunmasına özgülenen suç tipleri ihdas edildi.
İki ana bölümden oluşan bu çalışmada, öncelikle kişisel verilerin korunması yolculuğunun safhaları irdelenmiş; sonrasında ise, kişisel verilerin korunmasına özgülenmiş ceza normları incelenmiştir…”

Kişisel Verilerin Ceza Normlarıyla Korunması KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Kişisel Verilerin Ceza Normlarıyla Korunması yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Kişisel Verilerin Ceza Normlarıyla Korunması İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Hukuk Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Kişisel Verilerin Ceza Normlarıyla Korunması kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir