Satranç / Çocuklar İçin Dünya Klasikleri kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Satranç / Çocuklar İçin Dünya Klasikleri kitabını Türkçe olarak Çocuk kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Satranç / Çocuklar İçin Dünya Klasikleri KİTAP AÇIKLAMASI

Bir kayıkçının oğlu olan Mirko, on iki yaşındayken kimsesiz kaldığı için iyi yürekli bir adam tarafından evlat edinilmişti. Baba dediği bu adam onun eğitimi için elinden geleni yaptı. Fakat Mirko, okumayı bir türlü öğrenemiyordu. Diğer tüm işlerde de rahatsız edici derecede yavaştı.
 
İşlerini bitirdiğinde hiçbir şeyle ilgilenmez, öyle boş boş bakardı. Fakat günün birinde tuhaf bir şey oldu. Babası satranç oynarken aniden gitmesi gerekmişti. Böylece Mirko çekinerek babasının sandalyesine oturdu.
 
Babasının arkadaşı, onun hiçbir taşı doğru hareket ettiremeyeceğinden emindi. Fakat on dört hamle sonunda Mirko onu mat ederek yendi. İkinci oyunu da Mirko kazandı. Babası eve döndüğünde olanları öğrenince çok şaşırdı. Bunun bir mucize olduğunu düşünüyordu. Mirko’yu satranç oynamaya davet etti. Mirko babasını da kolayca yendi. Sakin ve inatçı bir şekilde oynuyordu. Başını tahtadan yukarı hiç kaldırmıyordu.
 
Dünyaca ünlü roman çocuklar için yeniden yazıldı ve resimlendi…

Satranç / Çocuklar İçin Dünya Klasikleri KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Satranç / Çocuklar İçin Dünya Klasikleri yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Satranç / Çocuklar İçin Dünya Klasikleri İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Çocuk kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Satranç / Çocuklar İçin Dünya Klasikleri kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir