Yönetim ve Organizasyon Perspektifinden Kolluk Çalışmaları II & Öfke Üzerine kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Yönetim ve Organizasyon Perspektifinden Kolluk Çalışmaları II & Öfke Üzerine kitabını Türkçe olarak Psikoloji Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Yönetim ve Organizasyon Perspektifinden Kolluk Çalışmaları II & Öfke Üzerine KİTAP AÇIKLAMASI

Sebebi ne olursa olsun öfke de bir duygu durumunun dışa vurumudur. Gülmek kadar öfkelenmek de insan için son derece sıradan bir davranıştır. İstekleri veya beklentileri karşılanamayan herkesin bu durumlarda verdiği bir tepki vardır. Bu tepkinin şekli ve dozu psikolojik kabul edilebilirlik sınırına ulaştığında öfke diye adlandırdığımız bir davranışa dönüşmektedir. Bu noktada önemli olan husus bu duyguların bize ve karşımızdakine zarar vermeden bertaraf edilmesidir. Öyle ki; öfkenin bazen de olumlu sonuçlara sebep olabildiği unutulmamalıdır.

Esas itibarı ile kolluk teşkilatının varoluş sebebi huzur ve güven ortamının devamını sağlamak, işlenmiş olan kabahat ve suçlara karşı yasaların kendisine vermiş olduğu yetkiyi kullanarak müdahale etmektir. Öyleyse öfkelenmeden görev yapabilmek, öfkesini kontrol altında tutabilmek kolluk görevlilerimiz için olmazsa olmazdır.

Güçlü kişi; güreşte gücünü gösteren değil, öfke anında kendine hâkim olandır.

Yönetim ve Organizasyon Perspektifinden Kolluk Çalışmaları II & Öfke Üzerine KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Yönetim ve Organizasyon Perspektifinden Kolluk Çalışmaları II & Öfke Üzerine yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Yönetim ve Organizasyon Perspektifinden Kolluk Çalışmaları II & Öfke Üzerine İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Psikoloji Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Yönetim ve Organizasyon Perspektifinden Kolluk Çalışmaları II & Öfke Üzerine kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir