Göz ve Tin kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Göz ve Tin kitabını Türkçe olarak Sanat Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Göz ve Tin KİTAP AÇIKLAMASI

Göz ve Tin Merleau – Ponty’nin iki – üç aylığına Provence kırlarına, Tholonet’ye gittiği günlerde yazdığı ve hayattayken bitirebildiği son metnidir. Tholonet, Cézanne’ın da çok sevdiği ve birçok resmine konu olmuş, insana yerleşip yaşamak için yaratılmış duygusunu veren çok güzel bir yerdir. Yazar buradaki günlerinin keyfini çıkararak, ama bir yandan da Cézanne’ın gözlerinin izini sonsuza dek taşıyan Tholonet manzarası karşısında, resmi ve”görme”yi yeni baştan sorulayarak bu metni kaleme almıştır. Yüzyılımızın en güzel ve en zor metinlerinden biri olan Göz ve Tin’de filozof, başlangıçtaki, en baştaki kelimeleri aramaya koyulur: örneğin vücudun “görme”sini, insan vücüduun mucizesini meydana getiren şeyi, insan vücudununn açıklanamaz canlılığını adlandırmaya muktedir kelimeleri… Ve tabii aynı zamanda, bu mucizenin kırılganlığını dile getirebilecek kelimeleri…

Göz ve Tin KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Göz ve Tin yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Göz ve Tin İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sanat Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Göz ve Tin kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir