Ruh ve 4 Element kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Ruh ve 4 Element kitabını Türkçe olarak Psikoloji Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Ruh ve 4 Element KİTAP AÇIKLAMASI

RUH’ u hakkıyla kullanabilmemiz ve RUHsal tekamülümüzü gerçekleştirebilmemiz için bedenimiz oluşturan ATEŞ-HAVA-SU-TOPRAK elementlerinin dengede olması gerekmektedir.
Elementer dengesi yerinde olmayan bir beden RUH’u hakkıyla işleyemez ve tekamül edemez.
Örneğin;
Ateş elementinizin oranı düşükse başladığın işi bitiremeyebilirsiniz Hava elentiniz az çalışıyorsa yaşamdan zevk almayabilirsiniz Su elementiniz düşük ise duygulardan uzak, sevgisiz bir yaşam sürebilirsiniz
Toprak elementiniz düşük orandaysa gerçekçi olmayan hayalleriniz içerisinde kaybolabilirsiniz
Elementer oranlarınızı öğrenmek ve kendinizi keşfetmek için bu kitabı okumalısınız. Kendinizi keşfettikten sonra kitabın içerisinde yer alan meditasyonları uygulamalı ve elementer dengenizi sağlamalısınız.
Çünkü;
RUH’un işlemesi için bedeninin “elementler dengesinin” yerinde olması gerekmektedir.
Bu kitaptaki uygulamaları yaparak muhteşem bir “RUH’sal Yükseliş”e geçebileceksiniz.

Ruh ve 4 Element KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Ruh ve 4 Element yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Ruh ve 4 Element İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Psikoloji Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Ruh ve 4 Element kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir