İngilizce ÖABT Tamamı (İngilizce ve Türkçe) Çözümlü Soru Bankası kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

İngilizce ÖABT Tamamı (İngilizce ve Türkçe) Çözümlü Soru Bankası kitabını Türkçe olarak Sınav Kitapları Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

İngilizce ÖABT Tamamı (İngilizce ve Türkçe) Çözümlü Soru Bankası KİTAP AÇIKLAMASI

İngilizce ÖABT Tamamı (İngilizce ve Türkçe) Çözümlü Soru Bankası İngilizce öğretmen adaylarının atanmasına esas olan İÖABT’ye yönelik ilk ve tek olarak tamamı İngilizce ve Türkçe soru çözümleriyle birlikte hazırlanmış en kapsamlı soru bankası kitabıdır.
Soru bankamız ‘’Language Proficiency (Paragraph & Cloze Test), Pedagogic Grammar (Sentence, Clause/Phrase Structures, Parts of Speech), Linguistics, English Literature, Subject Knowledge & Language Teaching (Approaches, Methods & Techniques, Factors Affecting Language Learning, Material Development, Curriculum & Syllabus Design, Teaching a Foreign Language to Young Learners, Teaching Language Skills and Testing)’’ konularına yönelik soruları içermektedir.
İngilizce ÖABT sınavının ilk uygulandığı yıl olan 2013’ten itibaren İÖABT alan derslerini veren yazarımız tarafından özgün bir biçimde hazırlanmıştır. 
İngilizce ÖABT Tamamı (İngilizce ve Türkçe) Çözümlü Soru Bankası’yla İÖABT sınavına hazırlanacak olan İngilizce öğretmen adaylarımızın atanması dileklerimizle,

İngilizce ÖABT Tamamı (İngilizce ve Türkçe) Çözümlü Soru Bankası KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

İngilizce ÖABT Tamamı (İngilizce ve Türkçe) Çözümlü Soru Bankası yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İngilizce ÖABT Tamamı (İngilizce ve Türkçe) Çözümlü Soru Bankası İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Sınav Kitapları türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

İngilizce ÖABT Tamamı (İngilizce ve Türkçe) Çözümlü Soru Bankası kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir