Fotokopiler kitabını PDF indir [ePUB, PDF]

Fotokopiler kitabını Orjinal dilinde olarak Orjinal Dilinde olan Kitaplar Kategorisi altında PDF olarak indirebilirsiniz. Ayrıca kitapokupdfindir.com arşivlerinden PDF, ePUB, Rar ve Zip formatlarında da indirebilir online olarak okuyabilirsiniz.

Sayfa içindekiler

Fotokopiler KİTAP AÇIKLAMASI

Bir hatayı oluşturan her şey siyasetin iktisadın ve tarihin ötesinde belki de berisinde hayatlarımızı yaşanmış yaşanılır kılan küçücük şeyler günlerimizi ören bizleri var kılan detaylar işte bunların kaydını tutmuş Johm Berger.
Sözcüklerle çıkardığı bu fotokopilerde kendisinde sevgi dolu bir iz bırakmış kişileri anlatıyor.Bir yabancıya uydurduğu masallarda yaşayan Kathleen’i hayatının son göçünü Le Corbusier’in tasarladığı evden yapan Andre’yi Yeni tasarım şaşırmak diyen Cartier Bresson’u bütün kısraklarına aynı adı veren aTheophile’i anlaşılmaz biçimde akıcı ve güzel resimleriyle Abidin Dino’yu dağlarda bile mizah duygusunu kaybetmeyen Subcomandante Marcos’u
Ve yavaş yavaş hiçbir araya gelmez sanacağınız bu insanları Berger’in kaleminden tanırken, yazarın istemeden eleverdiği otaportresi de belirmeye başlıyor gözlerinizin önünde.

Fotokopiler KİTABINI PDF, EPUB İNDİR OKU

Fotokopiler yayınını online olarak okumak için indirmeniz gerekmektedir. PDF formatındaki dosyaları Adobe programı ile ePUB formatındaki dosyaları Microsoft EDGE ile açabilir yada kindle’ınızda okuyabilirsiniz.
İndirme linkine ulaşabilmek için sosyal medya paylaşım yöntemlerini kullanabilir yada 90 saniye beklemelisiniz. Eğer beklemek istemiyorsanız yada indiremiyorsanız lütfen konuya yorum bırakın

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Fotokopiler İLE İLGİLİ TÜRDE FARKLI YAYINLAR

Orjinal Dilinde Kitapların türleri hakkında diğer yayınları göz atmak için buradan.

Fotokopiler kitabını PDF, ePUB, RAR, ZIP formatlarında indirmeye çalışırken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız lütfen sorunu anlatan yorumunuzu bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir